Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Peste 90 de cereri pentru trimiterea urnei mobile la spitalul din Blaj, anulate pentru că au fost depuse cu întârziere

Peste 90 de cereri pentru trimiterea urnei mobile la spitalul din Blaj, anulate pentru că au fost depuse cu întârziere

Un articol de: |
Foto: debanat.ro Eveniment

Peste 90 de cereri pentru trimiterea urnei mobile la spitalul din Blaj au fost anultate, duminică, de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Alba, după o sesizare a Alianţei PSD-UNPR-PC, pe motiv că cererile au fost depuse cu întârziere, fiind depășit termenul prevăzut de legea electorală, informează Mediafax.

Reprezentanții BEJ Alba afirmă că membrii biroului au decis să acepte o contestaţie depusă de Alianţa PSD-UNPR-PC prin care se solicita anularea a 93 de cereri pentru trimiterea urnei mobile la Spitalul Blaj, pe motiv că au fost depuse prea târziu.

Cererile pentru urna mobilă au fost depuse duminică dimineaţă de către reprezentanţii spitalului şi aceptate de biroul secţiei de votare numărul 85 din Blaj.

Biroul Electoral Judeţean a decis anularea deciziei secţiei de votare din Blaj şi constatarea ca "tardiv depuse a cererilor pentru deplasarea urnei speciale", decizia fiind definitivă.

Conform reprezentanţilor BEJ Alba, cei 93 de pacienţi de la Spitalul Blaj nu apucaseră să voteze înainte de soluţionarea contestaţiei.

Alegătorii netransportabili din motive de boală sau invalididate, cei internaţi în spital, cei aflaţi în arestul poliţiei, în arest la domiciliu sau care execută, în penitenciar, o pedeapsă privativă de libertate pot vota folosind urna specială, cereri în acest sens putând fi depuse până în preziua alegerilor.

Citeşte mai multe despre:   cereri anulate,   cereri urna mobila,   spitalul din Blaj
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment