Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin (VIDEO)

Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin (VIDEO)

Un articol de: |

Membrii PSD par a fi buni moştenitori ai pornirilor filo-ruse ale preşedintelui de onoare Ion Iliescu. O demonstrează cei din Dâmboviţa care l-au primit cu surle şi trâmbiţe pe ambasadorul rus în România, Valeri Kuzmin, informează B1 TV. Un gest cel puţin nepotrivit, dat fiind faptul că se ştie că ruşii de la Mechel au distrus pur şi simplu Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. 

Aplecaţi până la pământ şi cu multă bucurie. Aşa l-au primit oficialii judeţului Dâmboviţa pe Valery Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Ruse în România. Uitând parcă de faptul că tocmai cei pe care îi reprezintă Kuzmin au distrus una din cele mai mari companii din România: Combinatul de Oțeluri Speciale Târgovişte.

Citește și: "Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplat"Moartea vine cu metroul!". Scurt istoric al evenimentelor tragice din subteranul Bucureștiului

Ba mai mult, edilii s-au întrecut în a-i prezenta ambasadorului rus, oportunităţile de afaceri din judeţ, subliniind că până acum colaborarea cu ruşii a fost una extrem de reuşită.

Înainte de vizita la primăria din Târgovişte, Valery Kuzmin a fost primit, tot cu braţele deschise şi de șeful Consiliului Judeţean Dâmbovița, pesedistul Alexandru Oprea, care, la rândul său, l-a asigurat pe oficialul rus de dorinţa de a continua colaborarea economică.

Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin

Citește și: "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă să protesteze împotriva modificărilor la codurile penale

În Târgovişte, însă, este încă viu dezastrul lăsat în urmă de ruşii de la Mechel. Cumpărat în anul 2002, în timpul guvernării Năstase, cu 30 de milioane de euro, Combinatul de Oțeluri Speciale Târgovişte a fost pus pe butuci în zece ani. Timp în care ruşii au primit ajutoare de la stat de 77 de milioane de euro. L-au vândut apoi pe 50 de euro, alături de alte trei combinate Ductil Steel Buzău, Mechel Câmpia Turzii şi Laminorul Brăila, lăsând în urmă mii de oameni fără loc de muncă.

Cât despre Kuzmin el este cel care a ameninţat voalat România, pe vremea când era ambasadorul Rusiei la Chişinău, că Federaţia nu poate să mai permită mult timp ca ţara noastră să se implice în politica Republicii Moldova. Tot la acea vreme i-a fost cerută expulzarea din Moldova după ce un soldat rus a împuşcat în Transnistria un moldovean neînarmat. Atunci Valery Kuzmin a declarat că tânărul ucis era beat, lucru ce fost infirmat de legişti.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment