Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Plenul Parlamentului l-a revocat pe Corneliu Moldoveanu din funcția de vicepreședinte al ASF

Plenul Parlamentului l-a revocat pe Corneliu Moldoveanu din funcția de vicepreședinte al ASF

Un articol de: |
Foto: incont.ro Eveniment

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a decis luni revocarea din funcția de vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a lui Corneliu Silviu Moldoveanu, care a fost trimis în judecată de DNA.

"Parlamentul a primit de la ASF solicitarea de a dispune măsurile legale necesare ca urmare a trimiterii în judecată de către DNA a domnului Moldoveanu Corneliu Silviu, având funcția de vicepreședinte. Comisiile pentru buget și cele economice de la Camera Deputaților și Senatului au decis să propună plenului Parlamentului revocarea din funcție a lui Moldoveanu Silviu întrucât acesta nu mai întrunește condițiile prevăzute de lege", a precizat președintele Comisiei economice de la Cameră, Mihai Tudose.

Fostul președinte al ASF Dan Radu Rușanu, Laura Chițoiu, soția fostului ministru al Finanțelor, fost director al Direcției Avizări ASF, și omul de afaceri Ilie Carabulea au fost trimiși în judecată alături de alți 9 inculpați, pentru corupție în dosarul ASF — Carpatica.

 

Citeşte mai multe despre:   Plen,   Parlament,   Corneliu Moldoveanu,   vicepresedinte ASF
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment