Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Poliția Capitalei a renunțat la solicitarea de a se efectua o expertiză medico-legală în cazul lui Adrian Năstase

Poliția Capitalei a renunțat la solicitarea de a se efectua o expertiză medico-legală în cazul lui Adrian Năstase

Un articol de: |

Poliția Capitalei a renunțat la solicitarea privind expertiza medico-legală, pe care o făcuse marți, în cazul lui Adrian Năstase. Motivul este că mandatul de executare a pedepsei a fost pus în aplicare, conform unor surse din rândul anchetatorilor.

Dacă instanța va dori o astfel de expertiză, va trebui să formuleze o solicitare către Institutul Național de Medicină Legală, au precizat sursele pentru Mediafax.

Poliția solicitase expertiza medico-legală în condițiile în care reprezentanții Spitalului de Urgență Floreasca au comunicat că fostul premier poate fi transferat la Spitalul Penitenciar Rahova doar în urma acestei evaluări. Deoarece mutarea a fost făcută, expertiza nu mai este necesară.

Adrian Năstase trebuia să se prezinte miercuri dimineață la sediul Institutului de Medicină Legală pentru efectuarea ei.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment