Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ponta ia în brațe titlul de doctor. Fostul premier a contestat decizia CNATDCU privind plagiatul (VIDEO)

Ponta ia în brațe titlul de doctor. Fostul premier a contestat decizia CNATDCU privind plagiatul (VIDEO)

Un articol de: |

Victor Ponta a contestat decizia CNATDCU, potrivit căreia a plagiat lucrarea de doctorat, informează B1 TV.

Specialiștii care au analizat lucrarea în cauză au stabilit că o treime din aceasta este plagiat.  Din cei 35 de membri prezenți ai Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor Diplomelor şi Certificatelor Universitare, 34 au votat în favoarea acestui verdict.

Citește și: "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

Aceeași comisie trebuie acum să analizeze contestația și să stabilească în termen de zece zile dacă aceasta este valabilă. În cazul unui răspuns favorabil, un nou verdict asupra lucrării de doctorat va fi dat în termen de 45 de zile.

Victor Ponta a negat tot timpul acuzațiile de plagiat, dar la sfârșitul anului 2014 a încercat să renunțe la titlul de doctor în drept acordat în anul 2003 de către Universitatea București. Îndrumătorul științific al lui Victor Ponta pentru această teză de doctorat a fost Adrian Năstase, prim-ministru al României la acea dată.

Ponta ia în brațe titlul de doctor. Fostul premier a contestat decizia CNATDCU privind plagiatul

Citește și: Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă să protesteze împotriva modificărilor la codurile penaleProgramul președintelui Iohannis în ziua înmormântării Regelui MihaiMĂRTURIA unei călugărițe de la căpătâiul Regelui Mihai

Citeşte mai multe despre:   Ponta,   contestatie,   plagiat,   lucrare de doctorat,   titlu de doctor,   CNATDCU
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment