Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Premierul Ponta cere regândirea sistemului de taxare la Autostrada Soarelui

Premierul Ponta cere regândirea sistemului de taxare la Autostrada Soarelui

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta i-a transmis, marți, ministrului delegat pentru infrastructură, Dan Șova, regândirea sistemului de taxare a autovehiculelor care circulă pe Podul Cernavodă.

La începutul şedinţei Guvernului, Ponta a cerut informaţii referitoare la situaţia creată pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, la punctul de taxare a trecerii pe Podul Cernavodă, arătând că Guvernul a eliminat obligativitatea plăţii taxei în week-end, pentru a evita producerea aglomeraţiei, dar cozile la punctul de taxare se formează din nou începând de luni.

Ministrul l-a informat pe premier că taxa de trecere a fost suspendată şi în zilele de luni, până la ora 14.00, dar şi în sărbătorile legale, moment în care şeful Guvernului a întrebat retoric când se mai plăteşte utilizarea podului.

"Şi cât o să mai rămână taxa? De luni după-amiază până...", a exclamat primul-ministru.

El a cerut ca problema să fie rezolvată cât mai repede, astfel încât statul să poată încasa taxa de traversare a podului peste Dunăre, iar şoferii să poată circula pe autostradă în condiţii normale, scrie Mediafax.

"Vara asta trece aşa, cu faptul că am scos taxa că se făceau cozile alea...Ne batem joc de oameni, avem autostradă, două ore Bucureşti-Constanţa şi două ore stau la barieră.Vă rog frumos, împreună cu CNADNR să faceţi un proiect pe care să-l imprementăm în toamna asta, cel mai târziu în primăvară, ca să nu ne trezim vara viitoare că iarăşi avem probleme şi trebuie să ridicăm barierele", i-a mai spus Ponta lui Şova.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Dan sova,   Autostrada Soarelui,   masini,   bucuresti - constanta,   taxare,   mare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment