Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment PREMONIȚIE? Adevărul despre vestea MORȚII Denisei MANELISTA: A rămas fără frâne la mașină când se întorcea de la Arsenie Boca! Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii... (VIDEO)

PREMONIȚIE? Adevărul despre vestea MORȚII Denisei MANELISTA: A rămas fără frâne la mașină când se întorcea de la Arsenie Boca! Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii... (VIDEO)

Un articol de: |

Cum intereseul pentru starea Denisei Manelista a atins cote fulminante în ultima vreme, nu puțini sunt cei care și-au amintit că în toamna lui 2013 a mai circulat un zvon cu privire la moartea tinerei artiste. S-a spus atunci că artista ar fi decedat într-un accident de mașină. Preț de câteva ore nu s-a știut nimic de Denisa, care fiind pe drum între două concerte, nu a putut lua legătura nici cu rudele, nici cu familia.  

PREMONIȚIE? Adevărul despre vestea MORȚII Denisei MANELISTA: A rămas fără frâne la mașină când se întorcea de la Arsenie Boca! "Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii"...

Citește și: Cine este socrul fostul principe Nicolae: S-a bătut contra tăierilor de pensii făcute de Guvernul Boc (FOTO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutPericol de explozie în Satu Mare. O sondă de gaz din Moftinu Mare a luat foc (VIDEO)

De unde a pornit atunci zvonul macabru?

Denisa povestea într-un interviu pentru Acasă TV că după concert, fiind în zona Prislopului, au urcat la Arsenie Boca să se roage, ea fiind o persoană foarte credincioasă. Apoi, în drum spre Rovinari unde urma să aibă spectacol, când au coborât pe TransAlpina, au rămas fără frâne, dar totul s-a rezolvat cu bine. Probabil cineva a aflat și zvonul s-a amplificat vorbindu-se de un accident mortal.

Exagerarea de atunci a fost pusă și pe seama invidiei declanșate de Denisa prin succesul ei.

Citește și: Un individ din Vrancea și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Ce l-a scos din minți pe bărbatOana Pellea prezentă la flashmob-ul „România condamnată la tăcere“ (FOTO)VIDEO ȘOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu au fost lăsați să se apropie de Casa Poporului / Pentru prima dată, jandarmii au apărat și sediul PSD Iași (VIDEO)

Și totuși: "Nu știu dacă poți să urăști atât de mult pe cineva încât să-ți dorești să dispară... Adică e prea mult, cred eu." - mărturisea Denisa în 2013.  

"Eu intenționat nu am deranjat în viața mea pe nimeni și nici nu cred că o să deranjez pe cineva, că nu mi-e felul. Sunt foarte liniștită și îmi văd de treaba mea, dar probabil mai sunt oameni invidioși dar... așa oameni răi? " - a mai declarat atunci tânăra artistă care acum trece din nou printr-o perioadă dificilă.

"Ar plăti amar, ar da toți banii / Să-și poată cumpăra anii"... spune refrenul unuia din cunoscutele cântece ale Denisei. Premoniție?

Citește și: "Nu stați la căldură, și pe voi vă fură!" Mii de clujeni au protestat din nou (VIDEO, FOTO)Cele mai afectuoase 4 zodii. Fidelitatea şi iubirea faţă de partener sunt caracteristicile lor definitoriiTudor Chirilă: De sărbători, prefer să fiu ÎN STRADĂ! Dacă înțelegi ce se întâmplă în Parlament cu violarea Justiției, nu prea ai cum să ai liniște

Citeşte mai multe despre:   denisa manelista,   accident,   zvon moarte,   arsenie boca
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment