Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Preot, către enoriașe: Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea! (VIDEO)

Preot, către enoriașe: Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea! (VIDEO)

Un articol de: |

În plus, a mai spus părintele, bărbatul îi mai dă câte o palmă femeii, dar aceasta îl iartă și tot îl iubește, pentru că formează o familie și au copii împreună:

Preot, către enoriașe: Ați văzut, așa cum este bărbatul, îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea!

Citește și: Comisia Iordache a dat un raport favorabil proiectului de modificare a legii privind statutul judecătorilor și procurorilor: Urmează votul în plenul Senatului A fost identificat sunetul auzit în timpul discursului lui Ceauşescu din decembrie ’89. VideoSoția a făcut anunțul despre Ion Iliescu. Medicii i-au dat vestea cumplităParlamentul a aprobat bugetele Administraţiei Prezidenţiale, Camerei Deputaţilor, Senatului şi SGG

Sursă Video: Parintele Calistrat / Youtube

”Într-adevăr, împodobirea femeii face și ea parte din tabieturile femeiești și Dumnezeu nu-l condamnă!

Citește și: Harta mondială a prostituţiei. Unde este ilegal să te prostituezi şi care sunt ţările care pedepsesc plătitorii pentru sexCurtea de Apel Bucureşti anunță că se delimitează de protestele magistrațilorIon Iliescu a ajuns la spital

Noi vedem uneori, interpretările de doctrină, sau poate chiar de înțeles, când și în exagerarea duhovnicească, poate chiar și în scrierea teologică, se pune foarte mare accent pe lucrul acesta.. „că dacă porți cercei porți balauri și dacă porți inele porți șerpi.” Aceste sunt mai mult povesti nemuritoare!

Argument scripturistic: „Scoateţi cerceii de aur din urechile femeilor voastre, ale feciorilor voştri şi ale fetelor voastre şi-i aduceţi la mine”. Atunci tot poporul a scos cerceii cei de aur din urechile alor săi şi i-a adus la Aaron. Luându-i din mâinile lor, i-a turnat în tipar şi a făcut din ei un viţel turnat şi l-a cioplit cu dalta. Iar ei au zis: „Iată, Israele, dumnezeul tău, care te-a scos din ţara Egiptului!”

Podoabele si broderiile din aur si argint nu sunt născocite de mintea unor oameni de știință sau de filozofi, ci de mintea delicată și creativă a femeii, care știe să scoată frumusețea, cu acul, din orice.. lucrat la mână, lucru manual!

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea privind stabilirea la 8.500 de lei a plafonului maxim al indemnizației pentru creșterea copilului Anchetă în Bihor: Polițist, cercetat penal pentru că ar fi împuşcat un câineAvocatul fostului principe Nicolae: Își revendică titlul. Dorește să fie reintegrat în Familia Regală

Ei, toată această frumusețe pe care Dumnezeu a insuflat-o, a fost tocmai pusă la dispoziția femeii, ca ea să poată împlini Cuvântul Scripturii, care spune în Carte Facerii: „Bărbatule, tu să fii atras de femeia ta și ea să-ți fie ție supusă!”

Și ați văzut, așa cum este bărbatul, îi mai dă o palmă, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea!

Ei, această delicatețe, Dumnezeu a lăsat-o împodobită cu aceste mărunțișuri, pe care le vedeți pe trupul femeii, dar i-a dat o obligație foarte mare „în dureri vei naşte copii” și vei da răspuns pentru educația lor!”.

Citește și: Ion Țiriac vrea răspunderea magistraților: Cineva trebuie să se responsabilizeze în momentul în care dai în judecată un individ Judecătorii din Teleorman se alătură protestului magistraților Comisia Iordache, lovitură pentru președinte: A fost modificată procedura de numire a şefilor DNA, DIICOT şi PÎCCJ

 

Citeşte mai multe despre:   Calistrat Chifan,   preot,   slujba,   enoriase,   barbat,   femeie,   familie traditionala,   femeie batuta,   obligatii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment