Preotul Cristian Pomohaci, înregistrat când îi cerea unui minor să întreţină relaţii sexuale (VIDEO)

Preotul Cristian Pomohaci, înregistrat când îi cerea unui minor să întreţină relaţii sexuale (VIDEO)

Scandal sexual uriaş în mijlocul Bisericii Ortodoxe Române! Pe internet a apărut o înregistrare în care s-ar auzi celebrul părinte Cristian Pomohaci în timp ce îi cere unui minor să întreţină relaţii sexuale, informează B1 TV. Părintele îi promite minorului de 17 ani că îi va oferi bani, în funcţie de ce e dispus să ofere.

”- Acum sărută-mă. Hai, sărută-mă! Fii mai dezgheţat altă dată! Când mi-o arăţi?
– Păi depinde, ce vreţi să vă arăt?
– Ce să-mi arăţi?”

Potrivit jurnaliştilor de la Ziar de Cluj, acesta este dialogul dintre preotul Cristian Pomohaci şi un adolescent de doar 17 ani. Pe înregistrare se aude cum părintele încearcă să-l convingă pe băiat să-i ofere favoruri sexuale.

La un moment dat, îi reproşează acestuia că e speriat şi îl întreabă şi despre alţi tineri.

Băiat: Eu nu-s obișnuit cu chestiile astea, nu știu…. Eu știu că dumneavoastră vă plac bărbații, nu?
Pomohaci: Da…
Băiat: Dacă vă plac, să știu, ce să vă arăt, ce să… pentru că nu mă ştiu în chestii din astea, nu am umblat…
Pomohaci: Ce fain ești, copile, mor! Dumnezeule, ce fain ești!
Băiat: Păi….
Pomohaci: Da, dar ai avut prieteni care au umblat cu bărbați!
Băiat: Păi, am avut, dar eu nu am stat lângă ei sau să fiu cu ei.
Pomohaci: Știi că te-am rugat să îmi faci cunoștință cu unul…

La un moment dat, preotul îi promite băiatului beneficii materiale în schimbul a ce este dispus să ofere.

Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Dar depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex. Facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut.

Unul dintre cei mai cunoscuți preoți, înregistrat când îi cerea unui minor să întreţină relaţii sexuale

#DIRECT_ONE_np8v7q#

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, spune că înregistrarea va fi atent analizata, iar părintele va fi taxat pentru comportamentul său: ”Orice aparitie in presa intr-o lumina negativa a unui reprezentant al Bisericii nu poate fi decat o veste care ne mahneste, ne intristeaza.Autoritatile bisericesti din cadrul Arhiepiscopiei Alba Iulia vor cerceta cazul concret si in urma analizei veridicitatii dialogului vor purcede la luare unei decizii in ceea ce-l priveste pe parintele Pomohaci”.

Cristian Pomohaci este unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi ortodocşi din țara noastră. Mai ales ca urmare a carierei de cântăreț de muzică populară.

Mii de credincioşi din toate colţurile ţării merg să-l cunoasca pe părintele Pomohaci, despre care s-a dus vestea că ar săvârşi și minuni slujind. Cu toate acestea, preotul nu e străin de controverse.

Cristian Pomohaci a fost în mijlocului unui scandal şi în luna martie a acestui an, când a publicat în mediul online imagini cu Ileana Ciuculete în sicriu, la scurt timp după înmormântarea artistei. Iar în 2012 a fost filmat în timp ce facea… exorcizări.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe