Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Președintele CJ Hunedoara, Ioan Mircea Moloț, găsit de ANI în conflict de interese

Președintele CJ Hunedoara, Ioan Mircea Moloț, găsit de ANI în conflict de interese

Un articol de: |

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, liberalul Ioan Mircea Moloţ, este acuzat de conflict de interese. Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate, Ioan Mircea Moloţ a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese în materie administrativă, întrucât, în calitate de preşedinte al CJ Hunedoara, a participat la deliberarea şi adoptarea mai multor hotărâri ale Consiliului, prin care a fost încheiat un acord de asociere între această instituţie şi Crucea Roşie - Filiala Hunedoara, unde acesta a deţinut calitatea de preşedinte în perioada 5 martie 2011 - 26 octombrie 2012. Crucea Roşie Hunedoara a primit de la Consiliul Judeţean, în baza acordului de asociere, o sumă de aproximativ 200.000 lei.

La data de 22 mai 2012, Agenția a constatat în cazul acestuia existența stării de incompatibilitate, procesul aflându-se pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestația acestuia, menținând raportul de evaluare emis de Agenția Națională de Integritate.

Citeşte mai multe despre:   ioan mircea molot,   presedinte CJ hunedoara,   conflict de interese
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment