Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Președintele CNAS vrea să introducă taxa pe serviciul farmaceutic: Pacienţii ar putea găsi toate medicamentele la aceleaşi preţuri în toate farmaciile (VIDEO)

Președintele CNAS vrea să introducă taxa pe serviciul farmaceutic: Pacienţii ar putea găsi toate medicamentele la aceleaşi preţuri în toate farmaciile (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: monitorulab.ro Eveniment

O nouă taxă e pe cale să apară. Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, a anunțat că se gândește la introducerea unei taxe pe serviciul farmaceutic.

În cazul implementării unei asemenea măsuri, CNAS ar urma să plătească taxe farmaciilor în funcție de numărul de medicamente pe care acestea le vând, fără a se ține seama de prețul medicamentelor comercializate, transmite B1 TV.

Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate susţin că prin această iniţiativă adaosul din farmacii va fi eliminat şi înlocuit cu o taxă plătită de CNAS.

Concret, în cazul în care proiectul ar fi pus în aplicare, pacienţii ar putea găsi toate medicamentele la aceleaşi preţuri în toate farmaciile.

Președintele CNAS vrea să introdusă taxa pe serviciul farmaceutic

Citeşte mai multe despre:   taxa farmacii,   CNAS,   vasile ciurchea,   serviciul farmaceutic
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment