Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Președintele comunității kurde și siriene din România: Sirienii caută democrație. Oamenii ăștia trebuie tratați altfel, ei fug de un război (VIDEO)

Președintele comunității kurde și siriene din România: Sirienii caută democrație. Oamenii ăștia trebuie tratați altfel, ei fug de un război (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele comunității kurde și siriene din România, Goran Lazkin, a salutat poziția premierului Victor Ponta referitoare la criza imigranților, care a declarat că această problemă va fi discutată într-o ședință a CSAT.

“Pot să salut poziția prim-ministrului. Este o poziție democrată. Fostul președinte, Traian Băsescu, mi se pare că aruncă o declarație foarte gravă. Cine a făcut haos să și raspundă. Sirienii caută democrație. Partea economică are importanță, dar oamenii au pierdut orice speranță după patru ani de băi de sânge. Dacă interveneau la timp nu se ajungea aici. Oamenii ăștia sunt pe drumuri de patru ani. Oamenii ăștia trebuie tratați altfel, ei fug de un război”, a declarat Lazkin pentru știrile B1 TV.

Referior la câte persoane ar putea ajunge în România, acesta a declarat că “numărul oficial este 1.785, însă e posibil ca numărul să fie mai mare sau mai mic. Avem o clădire cumpărată pe banii sirienilor. Noi plătim consumația lor”.

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că situația imigranților nu trebuie să se creeze panică în rândul populației și că nu este momentul ca politicienii să aibă discursuri demagogice și populiste, referindu-se la afirmația fostului președinte, Traian Băsescu. Acesta a spus că țara noastră nu poate fi obligată să primească imigranți. (Detalii AICI)

Președintele comunității kurde și siriene din România: Sirienii caută democrație


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment