Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Prima tabără de refugiați, în județul Timiș: 50 de corturi de armată au fost ridicate în Lunga (VIDEO)

Prima tabără de refugiați, în județul Timiș: 50 de corturi de armată au fost ridicate în Lunga (VIDEO)

Un articol de: |

Prima tabără de refugiați a fost ridicată la Lunga, în județul Timiș, foarte aproape de granița cu Serbia, anunță B1 TV.

Aproximativ 50 de corturi de armată au fost ridicate în Lunga, care sunt păzite de jandarmi.

De asemenea, la Beba Veche, localitate aflată la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, sunt pregătiri intense, fiind aduse forţe suplimentare de poliţie de frontieră.

Granița este păzită, după ce primul mare val de refugiaţi a trecut furtunos, la o aruncătură de băţ de hotarul ţării noastre. (Detalii AICI)

În acţiune au întrat inclusiv maşinile dotate cu camere video cu termo-viziune, al căror număr a fost suplimenta.

Aproape toţi poliţiştii de frontieră de la Timişoara au fost trimişi la graniţa cu Serbia, pentru a patrula şi monitoriza hotarul, scriu jurnaliştii de la pressalert.ro.

Sârma ghimpată a ungurilor, venită pe toată frontiera cu Serbia, s-a oprit lângă monumentul de la Triplex Confinium, din Beba Veche.

După gardul de pe partea cu sârbii, militarii maghiari au continuat cu marcatul terenului pe partea cu România. Până acum, au bătut doar niște țăruși colorați strategic cu verde și portocaliu.

Prima tabără de refugiați, în județul Timiș


Citeşte mai multe despre:   tabara regugiati,   lunga,   Timiş,   beba veche
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment