Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Primăria Capitalei vrea înfiinţarea Poliţiei Animalelor în cadrul Poliţiei Locale Bucureşti

Primăria Capitalei vrea înfiinţarea Poliţiei Animalelor în cadrul Poliţiei Locale Bucureşti

Un articol de: |
Foto: Eva.ro Eveniment

Primăria Capitalei vrea să înfiinţeze, până la sfârşitul anului, Poliţia Animalelor în cadrul Poliţiei Locale Bucureşti, împreună cu un dispecerat municipal special, informează news.ro. Un proiect de hotărâre în acest sens se află joi pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti .

De asemenea, municipalitatea vrea ca adăposturile de animale existente să fie reamenajate şi transformate în centre de adopţii și să existe o platformă online pentru ca oamenii să poată vedea animalele şi să obţină informaţii despre ele.

Citește și: Să învățăm litera Ț de la Țiriac: Cel mai bogat om din România a ajuns în Abecedarul copiilor (FOTO)Bianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiRegele Mihai va fi înmormântat pe întuneric! Explicația Bisericii OrtodoxeGabriela Firea: Vom dota centrul multifuncțional de sănătate Sfântul Nectarie cu aparatură ultramodernă

Iniţiatorii proiectului mai propun să fie înfiinţate teritorial centre de adopţii, dar şi mini dog-park-uri unde să se desfăşoare evenimente special dedicate animalelor.
Proiectul mai urmăreşte folosirea animalelor abandonate în diverse activităţi.

Primăria Capitalei mai propune înfiinţarea Serviciului Municipal de Urgenţă şi Resuscitare Veterinară (SMURV), care va fi dotat cu clinici veterinare mobile, dar va fi analizată şi posibilitatea de a crea un cimitir şi un crematoriu de animale.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment