Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Primarul suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu, la spital cu probleme cardiace

Primarul suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu, la spital cu probleme cardiace

Un articol de: |

Primarul suspendat al municipiul Bacău Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu pentru fapte de corupţie, a ajuns la spital, luni, pentru noi investigaţii medicale, din cauza problemelor cardiace de care suferă.

Aflat de două luni în arest la domiciliu, primarul suspendat al Bacăului Romeo Stavarache a ajuns pentru a doua oară la spital pentru a-şi rezolva problemele de sănătate pe care le are şi care, conform avocaţilor săi, s-au agravat pe perioada cât a fost în arestul preventiv al Poliţiei Judeţene Bacău, relatează Mediafax.

Edilul suspendat din Bacău a părăsit domiciliul cu acordul Curţii de Apel Bacău, care a stabilit ca Stavarache să meargă, timp de trei ore, la Spitalul Judeţean Bacău pentru investigaţii medicale.

Edilul suspendat al Bacăului a mai fost şi la mijlocul lunii septembrie la spital pentru investigaţii medicale, tot cu acordul instanţei de judecată.

Romeo Stavarache, judecat pentru că ar fi luat mită peste 2,3 milioane de lei, a fost arestat la domiciliu în 3 septembrie, după mai bine de două luni de arest preventiv, printr-o hotărâre a instanţei supreme, care a admis constestaţia edilului faţă de măsura Curţii de Apel Bacău, prin care se stabilise ca el să fie arestat preventiv.


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment