Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Primul soţ al Mihaelei Rădulescu, condamnat la doi şi şapte luni de închisoare

Primul soţ al Mihaelei Rădulescu, condamnat la doi şi şapte luni de închisoare

Un articol de: |
Foto: ziarulring.ro Eveniment

Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu, a fost condamnat la doi ani şi şapte luni de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat că a vândut bijuterii şi ceasuri contrafăcute, dar şi pentru o evaziune de peste 300.000 lei. Decizia Tribunalului București nu este definitivă, informează Mediafax.

De asemenea, instanţa a dispus confiscarea tuturor bunurilor contrafăcute, care poartă însemnele produselor originale Swarovski, ridicate la percheziţiile făcute de procurori la firma lui Bogdan Rădulescu.

Instanţa l-a obligat pe Bogdan Rădulescu să plătească Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală prejudicial produs, în sumă de 306.780,40 de lei. Rădulescu a mai fost obligat să plătească firmei Swarovski Aktiengesellschaft suma de 43.721,16 lei, din care care 38.423,16 lei sunt cheltuieli de judecată, iar restul sumei reprezintă daune morale şi materiale, precum şi 12.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.
Citeşte mai multe despre:   bogdan radulescu,   Mihaela Radulescu,   evaziune fiscală
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment