Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Principesa Irina a fost plasată trei ani sub supraveghere în cazul luptelor de cocoși

Principesa Irina a fost plasată trei ani sub supraveghere în cazul luptelor de cocoși

Un articol de: |

Fiica Regelui Mihai, principesa Irina, a fost plasată trei ani sub supraveghere de un judecător federal, după ce şi-a cerut scuze pentru rolul său în cazul de lupte de cocoşi în Oregon, informează ABC News.

Principesa susține că implicarea sa în acest caz a reprezentat o ruşine pentru ea şi familia sa.

 "Îmi pare foarte rău că m-am implicat în această afacere. Nu am avut intenţia de a încălca legea", a afirmat Irina Walker în faţa judecătorului federal.

Principesa Irina şi soţul său, John Walker, au pledat vinovat, în iulie, în dosarul privind participarea la o reţea de lupte de cocoşi și au acceptat să vândă imobile şi să plătească Guvernului 200.000 dolari.

Soţii Walkers au fost arestaţi în august 2013, după ce autorităţile au anunţat că ei au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland.

Potrivit rechizitoriului, cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment