Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Profilul psihologic al lui Mihai Gâdea, făcut de un psihiatru: „Pastorul mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii”

Profilul psihologic al lui Mihai Gâdea, făcut de un psihiatru: „Pastorul mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii”

Un articol de: |

Mihai Gâdea este caracterizat de psihiatrul Florin Tudose drept un „pastor care predică răul, ura, sinuciderea și chiar moartea”, un „pastor mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii”.

Florin Tudose a lansat marți cartea „Psihopolitică”, în care expune profilul psihologic al prezentatorului de la Antena 3, pe care îl vede „un mercenar în slujba unui rinocer comunist”.

„Cum românii sunt gata de-a face întodeauna cu ce n-a văzut Parisul, le putem oferi imaginea unei personalități contorsionate sinistru în care un pastor predică răul, ura, sinuciderea și chiar moartea. Pastorul mincinos care agită în permanență fantasmele răzbunării și cruzimii este doar un mercenar în slujba unui rinocer comunist care a reușit prin puterea ochiului dracului să-l convertească pe religiosul lacom la apologia/propovăduirea urii. Dacă nu știați, pe Gâdea îl mai cheamă și Emanuel, adică Dumnezeu este cu noi. Cu Gâdea este, ce păcat.... dumnezeul banului", scrie Florin Tudose în cartea sa, potrivit evz.ro.

Florin Tudose este medic psihiatru, şeful secţie Psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucureşti Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Gadea,   pastor care predica raul,   pastor mincinos,   florin tudose
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment