Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Proprietarii mașinilor implicate în accidente ar putea fi obligați să facă o inspecție suplimentară (VIDEO)

Proprietarii mașinilor implicate în accidente ar putea fi obligați să facă o inspecție suplimentară (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: economica.net Eveniment

Proprietarii maşinilor care au fost implicate în accidente ar putea fi obligaţi până la sfârşitul acestui an să meargă să facă o inspecţie tehnică suplimentară, după ce îşi repară maşinile.

Măsura face parte dintr-un nou proiect de modificare a legislaţiei rutiere care are termen limită de adoptare anul 2014. Ideea unui nou bir îi nemulţumeşte pe şoferi care spun că, din moment ce îşi repară maşina la service-uri autorizate, nu ar mai fi nevoie să facă o vizită la ITP.

În plus, şi reprezentanţii service-urilor spun că măsura nu ar trebui aplicată în cazul în care maşina a fost implicată într-un accident minor.

Şoferii condamnă o astfel de măsură. Oamenii spun că nu este normal să impui o verificare suplimentară a mașinii implicate într-un accident, dupa ce autovehiculul trece printr-un service auto.

Şi reprezentanţii service-urilor auto independente spun că măsura nu se impune în cazul accidentelor minore, asta în condiţiile în care avariile ușoare reprezintă peste 50% din totalul accidentelor auto care au loc pe străzile din România.

ITP-ul va deveni obligatoriu după orice accident


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment