Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment PROTEST LA AMBASADA FINLANDEI: Românii se SOLIDARIZEAZĂ cu DRAMA unei mame căreia i s-au LUAT copiii (VIDEO) "MAE, REUNEȘTE FAMILIA SMICALĂ!"

PROTEST LA AMBASADA FINLANDEI: Românii se SOLIDARIZEAZĂ cu DRAMA unei mame căreia i s-au LUAT copiii (VIDEO) "MAE, REUNEȘTE FAMILIA SMICALĂ!"

Un articol de: |

Mai multe persoane protestează, la această oră, la ambasada Finlandei din Capitală. Oamenii au venit să o susţină pe Camelia Smicală, românca condamnată cu închisoarea în Finlanda, după ce copiii i-au fost luaţi de autorităţi şi daţi în plasament. Şi asta după ce, fostul soţ, cetăţean finlandez, s-a plâns autorităţilor că femeia plănuieşte să fugă din ţara adoptivă.

Camelia Smicală (Jalaskoski) trăiește din primăvara anului 2015 o dramă de nedescris. S-a trezit cu executorii judecătorești la ușă, după o reclamație formulată de fostul soț, finlandez. Acesta s-a plâns autorităților că fosta consoartă plănuiește să fugă din țara adoptivă, în România, împreună cu cei trei copii ai lor. Femeia divorțase de bărbat după ce acesta se dovedise extrem de agresiv, inclusiv cu copiii. În ciuda acestui comportament din partea tatălui, autoritățile finlandeze i-au suspendat ei dreptul de a-și vedea copiii și i-au smuls din brațe.

Citește și: Programul președintelui Iohannis în ziua înmormântării Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…''Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'MĂRTURIA unei călugărițe de la căpătâiul Regelui Mihai

"Suntem culturi diferite și vă amestecați în treburile interne ale unui alt stat"" - spun autoritățile finlandeze, foarte reticente în a negocia cu partea română. Proteste de solidaritate se desfășoară nu numai în Capitală, dar și în Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov și alte localități.  

PROTEST LA AMBASADA FINLANDEI: Românii se SOLIDARIZEAZĂ cu doctorița Camelia Smicală căreia i s-au luat copiii

Micuții au ajuns în plasament, însă Camelia s-a luptat pentru ei în fiecare zi. Femeia a fost inclusiv condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru defăimarea instituțiilor statului finlandez.

În direct din Tampere, dr. Camelia Smicală, mama nedreptățită

Citește și: Principesa Margareta și Radu, zâmbitori și deschiși la dialog cu oamenii prezenți la Palatul Regal pentru a îi duce un ultim omagiu RegeluiDeclarații de ULTIMĂ ORĂ! Femeia care a amenințat la metrou vineri dimineață: „Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu știu ce m-a adus aici”Florin "altă întrebare" Iordache: CARE E PROBLEMA dacă m-am întâlnit cu Morar?

CITIȚI ȘI Arhipelagul GULAG din Finlanda unde sunt prizonieri COPIII doctoriței Camelia Smicală – o afacere de 1 MILIARD de euro. „În Țările Nordice se aplică un uriaș EXPERIMENT SOCIAL care are drept scop distrugerea familiei"

Citește și: Prințul Charles al Marii Britanii, viitorul Rege al României? Presa britanică a lansat această ipoteză încă de când trăia Mihai (FOTO)Prima reacție a judecătorului Morar, după ce a fost fotografiat la masă cu Florin Iordache (FOTO)Imagini INEDITE cu fostul Principe Nicolae și logodnica sa la o biserică din Capitală (FOTO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment