Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Purtătorul de cuvânt al Guvernului: Deocamdată, România nu este o țară de destinație dorită de imigranți

Purtătorul de cuvânt al Guvernului: Deocamdată, România nu este o țară de destinație dorită de imigranți

Un articol de: |
Foto: gov.ro Eveniment

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, a declarat miercuri că, deocamdată, România nu este o destinație vizată de imigranți. Totuși, reprezentantul executivului nu a exclus posibilitatea ca fluxul migrator să ajungă și în țara noastră, informează Agerpres.

"Orice este posibil. Situația chiar este incertă. Lucrurile la granița dintre Serbia și Ungaria se complică. Este plauzibil ca fluxul migrator care până acum s-a îndreptat către Europa centrală și de vest prin Ungaria să fie stopat de măsurile luate de autoritățile maghiare, iar el fie va fi deviat spre Croația, Slovenia, fie ... nu este exclus să ajungă și în România. Trebuie să fim raționali în privința aceasta. Deocamdată, România nu este o țară de destinație dorită de imigranți", a declarat Corneliu Calotă, în cadrul unei conferințe de presă, susținute la Palatul Victoria.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că nu este prevăzută construcția de noi centre pentru imigranți.

Citeşte mai multe despre:   purtatorul de cuvant al guvernului,   corneliu calota,   Romania,   destinatie,   imigranti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment