Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Puya, contestat de iubitorii de animale, după ce a declarat pe scenă că ar împușca toți maidanezii (VIDEO)

Puya, contestat de iubitorii de animale, după ce a declarat pe scenă că ar împușca toți maidanezii (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: 4botosani.ro Eveniment

Cântărețul Puya a făcut recent o declarație, în plină scenă, care a stârnit furia iubitorilor de animale: Artistul a spus, la finalul piesei ”Maidanez”, cântată la Romanian Music Awards, că ar împușca toți câinii maidanezi care sunt agresivi față de copii.

“Trimiteți javrele înapoi lui Brigitte Bardot. E 2013, România, nu Congo. Când Cuţu Cuţu şi Grivei se dau la copiii mei, iau puşca şi trag în ei. Cuţofililor, Puya e de la Protecţia copiilor. În loc să ne plângem copiii morţi, noi plângem de mila javrelor care i-au sfâşiat în colţi”, a spus Puya.

Iubitorii de animale au avut imediat o reacție, debutând o petiție pe site-ul change.org prin care cer arestarea lui Puya pentru instigare la violenţă împotriva animalelor.“Puya a atras dispreţul multor oameni, după ce a intrat pe scenă la Romanian Music Awards şi a îndemnat publicul să omoare câinii comunitari”, se arată în petiţia care adunase 500 de semnături până marți dimineață.

Puya vrea să împuște toți maidanezii agresivi față de copii
Embed:

Citeşte mai multe despre:   puya,   maidanezi,   iubitori de animale,   petitie,   caini comunitari
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment