Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment RA-APPS: Vila Dante urma să fie atribuită în 2014 unui fost şef de stat

RA-APPS: Vila Dante urma să fie atribuită în 2014 unui fost şef de stat

Un articol de: |
Foto:dcnews.ro Eveniment

Joi, RA-APPS a transmis Guvernului o adresă în care confirmă că mobilierul de la Vila Dante a fost achiziţionat special pentru o reşedinţă de locuit, nu pentru o vilă de protocol, şi că urma ca, în 2014, imobilul să fie atribuit "unui fost şef de stat", printr-o hotărâre de guvern.

Premierul Victor Ponta a anunțat că acesta este răspunsul oficial al RA-APPS, deși miercuri apăruse un alt răspuns, contradictoriu.(Detalii AICI)

În acest context, Ponta l-a ironizat pe președintele suspendat care a anunțat că va face o plângere penală împotriva primului ministru, în acest caz.

"Am auzit că Băsescu vrea să depună o plângere penală împotriva mea pentru că am dezvăluit publicului larg faptul că, din bani publici, şi-a pregătit o vilă de protocol pentru perioada de încheiere a mandatului. Mi-e teamă că nu va face nicio plângere penală, mi-aş dori să facă, pentru că în faţa procurorilor zecile de angajaţi ai RA-APPS, membri ai SPP, cei care au lucrat acolo, vor veni şi vor depune mărturie pentru faptul că preşedintele Traian Băsescu este cel care în mod direct a cerut, a inspectat, a văzut toate lucrările făcute acolo", a spus Ponta.

Traian Băsescu susține că nu a existat niciodată o discuție Vila Dante pentru el, la plecarea de la Cotroceni și a cerut acte doveditoare.

Citeşte mai multe despre:   RA-APPS,   vila dante,   Victor Ponta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment