Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Crin Antonescu a vorbit o engleză nasoală, s-a făcut de râs

Radu Banciu: Crin Antonescu a vorbit o engleză nasoală, s-a făcut de râs

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marți, în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzată de B1 TV, întrevederea dintre președintele interimar Crin Antonescu și delegația FMI, în cadrul căreia actualul șef de la Cotroceni a masacrat limba engleză.

"Prietenul nostru Căcărău, este și va rămâne subiectul nostru. Căcărău în engleză, dacă trebuia să vorbească în limba română, s-a făcut suficient de râs. Nu este primul președinte care vorbește foarte prost limba engleză. A considerat necesar ca această exprimare în limba engleză să ajungă la urechile tuturor cetățenilor", a comentat Banciu.

Acesta a adăugat că președintele interimar nu este o excepție, larga majoritate a românilor făcându-se de râs în ceea ce privește limbile străine.

"A vorbit într-o engleză stâlcită, nasoală. N-am văzut niciodată niciun român să vorbească corect într-o limbă străină. Românii în general se fac de râs, când e vorba de limbile astea străine care se vehiculează la televizor", a încheiat Radu Banciu.


Radu Banciu, despre engleza lui Crin Antonescu
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   B1 TV
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment