Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Crin Antonescu și-a asfaltat străduța, ca orice prostănac locuia pe o stradă neasfaltată

Radu Banciu: Crin Antonescu și-a asfaltat străduța, ca orice prostănac locuia pe o stradă neasfaltată

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marți, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" difuzată de B1 TV, știrea conform căreia strada pe care locuiește Crin Antonescu a început să fie asfaltată imediat după ce acesta a devenit președinte interimar.

"Și-a asfaltat propria stradă. După ora 11 s-a început asfaltarea străzii pe care locuiește fostul președinte al Senatului, i s-a asfaltat străduța. Ca orice prostănac din România și Crin Antonescu locuia tot pe o stradă neasfaltată din România", a spus Banciu.

Acesta a adăugat că mai toți bogătașii din România au de toate, în afară de străzi asfaltate în fața vilelor și mașinilor somptuoase pe care le dețin.

"Toți oamenii cu mulți bani din această țară trăiesc în niște case imense, superbe, au niște mașini uluitoare, totul este excepțional, mai puțin străduța pe care stau. Sigur s-au zgârcit, cu banii pe care îi au puteau să asfalteze tot orașul", a încheiat Radu Banciu.

Radu Banciu: Crin Antonescu și-a asfaltat străduța
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   B1 TV
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment