Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: "Crin Antonescu, un chiulangiu notoriu. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală"

Radu Banciu: "Crin Antonescu, un chiulangiu notoriu. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală"

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzată de B1 TV, declarațiile fostului director al școlii din Niculițel, unde președintele interimar Crin Antonescu a fost stagiar, care a spus că liberalul era un chiulagiu notoriu și că trimitea oameni să-l aducă la școală.

"Îl avem aici, marele om de stat, un chiulagiu notoriu, așa este el definit de către foștii săi directori, profesori și companioni. Trimiteam oamenii de serviciu să-l aducă la școală. Fostul director școlii din Niculițel, unde Crin a fost stragiar, îl face praf pe actualul președinte interimar", a citat Banciu un articol din EVZ.

Jurnalistul a arătat și că președintele interimar avea ore și zile tăiate din condica de prezență în fiecare lună, datorită absenteismului cronic al lui Crin Antonescu.

"Nu era lună să nu-i taie ore sau zile din condica de prezență, a spus Stelian Dogaru, primul șef al lui Crin Antonescu la școala din Niculițel", a încheiat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Crin Antonescu
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   B1 TV
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment