Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Dacă azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obține un scor din ce în ce mai bun. Ce a făcut în presă a fost maculatură (VIDEO)

Radu Banciu: Dacă azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obține un scor din ce în ce mai bun. Ce a făcut în presă a fost maculatură (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Corneliu Vadim Tudor, comentând ultima poezie a politicianului, postată în urmă cu o săptămână pe pagina de Facebook.(Detalii AICI)

Realizatorul a explicat că scriitorul a murit "după o suferință, un edem pulmonar. Se spune că în ultima vreme îl bântuiau și probleme financiare".

"Dacă azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obține un scor din ce în ce mai bun. De 5 ori a încercat să devină președinte - 1996 -2014. În 2000 s-a calificat în finală. A fost europarlamentar din 2009 până în anul trecut. Pe CV apar tot felul de publicații care i-au întreținut cumva această goană după senzaționalul de mantie grea pentru că a ales un drum, pe care n-ar fi trebuit să apuce niciodată. Ce a facut in presă a fost maculatură. (...) N-a dat nici doi bani pe oameni. Au stat în jurul lui numai oameni care îi erau folositori, La fel ca în partid. Ce e mai jenant e atitudinea justiției. A fost un elefant într-o turmă de vrăbioare".

Banciu are totodată certitudinea că "o sa aflăm tot felul de dedesubturi, avere, maidanezi. Printre supărările savantului ar fi că nu și-ar mai putea plăti angajații. Or să apară ziarele pline de averile lui. Și Adrian Păunescu se văita că i-au tăiat din pensie. Cu siguranță nu trăia de pe o zi pe alta. Mă îndoiesc că nu mai avea nimic să pună pe masă. Ar fi plâns și de grija celor 50.000 de maidanezi pe care i-a omorât Oprescu".

Radu Banciu, despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor


Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   Radu Banciu,   politician,   Lumea lui Banciu,   probleme financiare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment