Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre acuzațiile că unii jurnaliști români au fost plătiți să susțină puciștii: "Dacă ești jurnalist nu ești cârpă, nu te duci pe banii nimănui nicăieri" (VIDEO)

Radu Banciu, despre acuzațiile că unii jurnaliști români au fost plătiți să susțină puciștii: "Dacă ești jurnalist nu ești cârpă, nu te duci pe banii nimănui nicăieri" (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1TV Eveniment

Radu Banciu a comentat în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu" acuzațiile că afaceriști turci au plătit 31 de jurnaliști români să susțină cauza puciștilor și să îl denigreze pe Erdogan.  

"Ajungem la o situație excepțională și binevenită pentru noi, a reieșit la suprafață un eveniment organizat de mai multe organizații, să spunem așa, ale unor afaceriști turci din România, întâmplat cu 3 ani în urmă, un lider al comunității turce a afirmat că există jurnaliști în România care ar fi fost plătiți de puciști turci pentru a le susține cauza și pentru a îl denigra pe marele Erdogan.

Citește și: VIN PLOILE! Cod Portocaliu de INUNDAȚII în mai multe județeKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteCâmpulung: EXPLOZIE într-un bloc de garsoniere. O persoană a fost rănită

Afaceriștii nu au făcut nominalizări, dar este cert că ei se referă la un eveniment întâmplat în urmă cu 3 ani când un grup de 31 de jurnaliști, printre care Andreea Marin și Robert Turcescu, au fost plimbați prin Turcia în cadrul unui proiect susținut de National School of Bucharest, școală unde învață fiica Andreei Marin.

Cum printre jurnaliștii acuzați erau nume din televiziunea publică, TVR a ripostat atunci cu tărie și le-a cerut afaceriștilor turci să își retragă afirmațiile false și grave, evident pentru că TVR-iștii nu călătoreau numai pe banii afaceriștilor turci, ei cheltuiau pe banii tuturor, la mocăciuni TVR-iștii erau primi deci revolta lor este firească.

Cu toate astea, cel care a reacționat și asta ne interesează pe noi că TVR-ul este în orice caz mort în păpușoi, este Robert Turcescu. Robert Turcescu a reacționat pentru că de acum este Dumnezeul în politică, în curând o să candideze și la președinția țării nu are PMP pe cine să trimită mai bun decât pe el.

Citește și: Accident cu trei maşini pe Splaiul Independenţei dn BucureştiIncendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

E interesant că un eveniment din ăsta aproape jenant pentru un jurnalist, absolut jenant, deci asta un jurnalist serios nu face nici sub tortură, să fie plimbat pe banii unor neica nimeni, unor mocofani din ăștia, chipurile oamenilor de afaceri, pentru ce, dacă ești jurnalist nu ești cârpă, nu te duci pe banii nimănui nicăieri. E cel puțin a doua oară când iese la suprafață un eveniment, o mocăciune din asta unde Turcescu s-a plimbat, după cea faimoasă din Noua Zeelandă" a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre acuzațiile că unii jurnaliști români au fost plătiți să susțină puciștii: "Dacă ești jurnalist nu ești cârpă, nu te duci pe banii nimănui nicăieri"

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment