Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre Dorin Cocoș: L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc (VIDEO)

Radu Banciu, despre Dorin Cocoș: L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre Dorin Cocoș și faptul că a recunoscut în instanță cum dădea milioane de euro membrilor din Comisia ANRP.

"Dorin Cocoș a recunsocut toate faptele de care este acuzat în dosarul Bica I și a relatat cum a oferit foștilor membri din comisia ANRP sume de ordinul milioanelor de euro pentru a scăpa de o parte din pedeapsă, cum l-a ajutat pe Gheorghe Ștefan în dosarele de despăgubire. Și fiul său Alin Cocoș  a recunoscut faptele de care e acuzat. Prin această procedură, pedeapsa ar putea fi redusă cu o treime în cazul lor. E adevărat că va fi o pedeapsă dură. Cum Dorin Cocoș are 54 de ani, de altă reducere nu va mai beneficia, întrucât n-are 60 de ani. ", a spus realizatorul.

"L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc", a spus Banciu care este de părere că cei doi se aseamănă cu "Hrebenciucii, ca guguștiucii erau. Tată și fiu. Mă tem că s-ar putea ca și în cazul lor să nu fi greșit chiar atât de tare procurorii și judecătorii".

"Ar fi o colosală premieră de primii vinovați în ultimii 25 de ani, indiferent cu ce modalitate. Încet încet o să tot recunoască câte unul. E și asta o modalitate, face parte din joc", a conchis realizatorul.

Radu Banciu, despre Dorin Cocoș: L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc


Citeşte mai multe despre:   Dorin Cocos,   matrapazlacuri,   puscarie,   Alin Cocos,   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   comisia anrp,   instanta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment