Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atenția de la cazul Laurei Codruța Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atenția de la cazul Laurei Codruța Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Vasile Blaga a demisionat din funcția de copreședinte al PNL după ce a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de corupție.

”Singura întrebare pe care trebuie să ne-o punem de fiecare dată când îl pomenim pe Buldog este cum de s-a întâmplat acest anunț chiar astăzi, când, nu mai departe de ieri, Laura Codruța Kovesi era semnalată cu bulina roșie, acuzată iar de plagiat.

De data asta, chiar că au puțină dreptate cei care veneau și încercau să-și aducă apa la propria moară, oamenii politici care de fiecare dată se legau de câte un eveniment auxiliar. De data asta îi înțelegem, e clar că e cusută cu ață albă”, a comentat Banciu.

”Dosarul ăsta putea să apară în orice zi, era clar că el nu a fost făcut de ieri pe azi. A fost plasat tocmai pentru a deruta atenția de la cazul Laurei Codruța Kovesi, ceea ce nu e o veste bună nici pentru noi.

Faptul că Laura Coduța Kovesi încearcă să degajeze un pic terenul cu această lovitură care a astăzi monopolizat ecranele, asta a abătut atenția de la scandalul monstruos care se desena ieri – Laura Codruța Kovesi, bănuită de plagiat”, a mai spus Banciu.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga

#DIRECT_ONE_s9x498#

Urmăriți B1TV.ro și pe