Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre moartea lui Florin Cioabă: Cât de bou să fii să te duci în Antalya și să mori de la un pahar cu apă

Radu Banciu, despre moartea lui Florin Cioabă: Cât de bou să fii să te duci în Antalya și să mori de la un pahar cu apă

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat, duminică seară, în cadrul primei ediții din acest sezon a emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, despre decesele care au cutremurat românii în ultimele două săptămâni.

Jurnalistul a comentat în special decesul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, care a murit în Antalya, unde își petrecea concediul.

„Ce m-a amuzat fiul lui Cioabă, care a zis că a murit taică-su pentru că a băut puțină apă rece. Păi a murit ca prostu umplându-și mațul în Antalya, dar nu cu apă. Dacă se ducea și el în Guatemala și murea că nu mai avea aer, făcuse atac de cord, era altceva, atunci era chiar un erou. Apă poți să bei și la tine acasă, la tine-n poartă. Cât de bou trebuie să fii să te duci în Antalya să bei apă. Era bine să se curețe așa toți țiganii, doar cu un pahar de apă”, a spus Radu Banciu.

Jurnalistul a mai comentat și despre vâlva făcută în țară din cauza morții lui Florin Cioabă.

„Vai ce dramă a mai fost în țară, și bineînțeles, cine să fie de vină pentru că le-a murit regele, medicii. Ca de obicei, operația a reușit, numai că pacientul a fost mort”, a mai adăugat Radu Banciu.

Banciu, despre moartea lui Florin Cioabă: Cât de bou să fii să te duci în Antalya să bei apă și să mori
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Antalya,   Florin Cioaba,   Radu Banciu,   moartea lui Cioaba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment