Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: În clasa politică nu există om care să nu poată fi acuzat de ceva

Radu Banciu: În clasa politică nu există om care să nu poată fi acuzat de ceva

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu consideră că în clasa politică nu există nicio persoană care să nu poată fi acuzată de ceva, arătând că cei care au mai multe case, terenuri și mașini în declarațiile de avere „din capul locului sunt niște hoți”.

„Nimeni în România astăzi care lucrează cinstit, dintr-un salariu nu poate să-și ia o casă. Dacă pierde serviciul, nu mai poate să întrețină o casă cu grădină. Trebuie să fii ori impostor ca să-ți cumperi o asemenea casă, ori să fii om de afaceri. Din capul locului acești oameni sunt niște hoți”, a spus Banciu.

Potrivit acestuia, nu există om în clasa politică care să nu poată fi acuzat cu ceva.

„Așa s-a format, a trăit numai pe fărădelegi. Cum se sparge o bubă, cum iese totul la iveală. Cum să fie Ecaterina Andronescu de 500.000 de ori mai bogată decât mine? Pentru ce? Nu are trei vieți trăite înaintea mea, are și ea o slujbă ca și mine. Din start este ilogic”, a mai spus Radu Banciu.

DNA cere aviz de la preşedinte, Senat, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European pentru începerea urmăririi penale în cazul a nouă foşti miniştri care în perioada mandatelor ar fi săvârşit infracţiuni, în cazul licenţelor Microsoft pentru şcoli. (Detalii AICI)

Banciu: Toți din politică sunt niște hoți

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   ecaterina andronescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment