Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Klaus Iohannis folosește clișeul ”urmăresc cu atenție”. Evident că astea sunt vorbe goale. Nu ai cum să lipești acest clișeu, indiferent de ce se întâmplă (VIDEO)

Radu Banciu: Klaus Iohannis folosește clișeul ”urmăresc cu atenție”. Evident că astea sunt vorbe goale. Nu ai cum să lipești acest clișeu, indiferent de ce se întâmplă (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit luni în emisiunea ”Lumea lui Banciu” despre faptul că jurnalistul de investigații Dorelian Bellu a sintetizat activitatea președintelui și a ajuns la concluzia că Iohannis “urmărește cu atenție și preocupare!” aproape orice situație.

”Discursulie lui Klaus Iohannis sunt făcute în general pe genunchi. Sigur că are și unele fraze interesante uneori, alteori conțin un pic de emoție. L-am ascultat și noi, dar în general e modest. (...) Eu nu cred că lovește pe undeva cu discursul său banal, posac, Klaus Iohannis”, a comentat Banciu.”Jurnalistul Dorelian Bellu a făcut o muncă de selecție și de căutare între discursurile prezidențiale. E clar că omul s-a și amuzat, dar s-a și plictisit. El a descoperit că peste tot, oriunde s-ar duce, despre orice porcărie ar vorbi, Klaus Iohannis folosește clișeul ”urmăresc cu atenție”.  (...) Ăsta este un om care într-adevăr nu face nimic. E bine surprinsă chestiunea. Evident că astea sunt vorbe goale. Nu ai cum să lipești toate aceste clișee, indiferent de ce se întâmplă. Dar până acum, neînzestrații ăștia care îi fac lui discursurile nu s-au prins”, a mai spus Banciu.

”Deci mâine dacă se întâmplă să cadă un câine într-un canal și iese zarvă bineînțeles, președintele urmărește cu atenție situația”, a mai afirmat Radu Banciu.

Citește și: MĂRTURIA unei călugărițe de la căpătâiul Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…''Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Principesa Margareta și Radu, zâmbitori și deschiși la dialog cu oamenii prezenți la Palatul Regal pentru a îi duce un ultim omagiu Regelui

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Klaus Iohannis,   discurs
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment