Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: N-am crezut că refugiații nu vor fi interesați absolut deloc de România. Două probleme sunt rezolvate sine die. Ei nu vor să vină la noi, noi nu vrem să-i primim (VIDEO)

Radu Banciu: N-am crezut că refugiații nu vor fi interesați absolut deloc de România. Două probleme sunt rezolvate sine die. Ei nu vor să vină la noi, noi nu vrem să-i primim (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre problema refugiaților.

”N-am crezut că refugiații nu vor fi interesați absolut deloc de România. Deci, prima problemă e rezolvată. De fapt, două probleme sunt rezolvate sine die. Ei nu vor să vină la noi, noi nu vrem să-i primim. Sigur că vine a treia, și cea mai importantă, vor fi trimiși cu forța, conform indicațiilor venite de la Bruxelles sau de la Berlin”, a spus Radu Banciu.

”Problema este că ei vor veni cu forța, nu vor sta mult în România, doar unii, care, necunoscând problemele, se vor îndăgosti...Dar ceilalți, vor zice că n-au niciun interes, că au învățat geografia, știu geopolitica europeană. Dar poate unii, care vor fi depășiți un pic de evenimente, femei, copii, vor zice «asta e, dacă soarta ne-a trimis aici. Alții au fost în Siberia și le-a plăcut. Hai să vedem ce-o fi»”, a mai comentat Banciu.

Radu Banciu, despre refugiați: Ei nu vor să vină la noi, noi nu vrem să-i primim


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   imigranti,   Romania
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment