Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: TVR nu are niciun grad de performanță real. Dar ei cred că emisiunile lor sunt excepționale

Radu Banciu: TVR nu are niciun grad de performanță real. Dar ei cred că emisiunile lor sunt excepționale

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a declarat în emisiunea de duminică seara că TVR nu are niciun grad de performanță real, arătând că în televiziunea publică angajările s-au făcut numai pe pile.

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care directorul TVR, Stelian Tănase, a susținut că politicienii îl caută doar atunci când vor să le angajeze amantele, nepoatele sau nurorile.

„Ăsta e exact handicapul cu care s-a născut TVR. Acolo nu s-a acționat decât așa. Apoi venea criteriul ticăloșiei, proasta pregătire, să fii fără scrupule sau omul cuiva și să fii prost. Ei se cred profeșioniști, cred că emisiunile lor sunt excepționale. Sunt emisiuni care nu au niciun ecou. Când TVR primește milioane nu poți să faci emisiuni excepționale pentru 3 telespectatori”, a afirmat Radu Banciu.

Acesta consideră că Stelian Tănase „nu are niciun fel de credibilitate”.

Radu Banciu: TVR nu are niciun grad de performanță real


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   TVR,   stelian tanase,   amante
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment