Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Beligan a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală (VIDEO)

Radu Beligan a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Beligan a ieşit sâmbătă din scenă. O scenă care va duce dorul marelui actor, care a trăit pentru publicul său. Mari personalităţi ale teatrului, dar şi oameni care l-au admirat de-a lungul vieţii pentru carisma şi profesionalismul său s-au adunat să-l aplaude pe ultimul drum. A fost pelerinaj la Teatrul Naţional, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al actorului. Radu Beligan a fost înmormântat cu onoruri militare pe Aleea Artiştilor, lângă Emil Hossu şi Ion Lucian, informează B1 TV. Considerat un actor de geniu şi un motiv de mândrie naţională, Beligan fusese decorat cu Steaua României.

Actorul Radu Beligan a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor. După slujba religioasă de la capela cimitirului, sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului, acoperit cu steagul României, a fost purtat de militari. Garda de onoare a tras trei salve de artilerie. Au fost ultimele aplauze pentru Radu Beligan.

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Rude, colegi de teatru, prieteni și oameni simpli au mers să-i aducă un ultim omagiu lui Radu Beligan în foaierul Teatrului Național unde îi fusese depus trupul. Cu lacrimi în ochi, oamenii au venit cu flori și au aprins o lumânare pentru maestrul Radu Beligan.

Nu au lipsit nici incidentele de la înmorântarea lui Radu Beligan. Doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău din cauza căldurii. Un bărbat a fost scos pe braţe din capela cimitirului Bellu.

Radu Beligan a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaCrima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)IMAGINI cu prima tentativă de crimă de la metrou din Costin Georgian: Victima s-a salvat în ultimul moment (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Beligan,   inmormantare,   cimitirul Bellu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment