Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Mazăre, către un revoluționar: Milogule!

Radu Mazăre, către un revoluționar: Milogule!

Un articol de: |

Radu Mazăre a avut, sâmbătă, un schimb dur de replici cu câțiva revoluționari care l-au întâmpinat la inaugurarea unor locuințe sociale în Constanța. Primarul i-a făcut milogi și le-a cerut să aștepte până la terminarea repartizării locuințelor, relatează B1 TV.

"Nu aşteptaţi voi până termin? Că sunt oameni fără case", i-a spus Mazăre unui revoluţionar care îl abordase pe premierul Victor Ponta cerând drepturi pentru această categorie de persoane, unul dintre revoluţionari replicându-i primarului: "Nu-i nimic".

Riposta primarului Constanței a venit imediat.

"Cum adică nu-i nimic? Am trei mii de oameni care n-au unde să doarmă".

Revoluţionarul a replicat iar afirmând:” Aşa. Asmute-i împotriva noastră!"

"Am fost şi eu la Revoluţie (...). Am fost cu puşca la Casa Albă, bă!", a spus apoi Mazăre, care s-a îndepărtat de revoluţionari, replicându-i celui cu care se certase: "Milogule!".

Incidentul petrecut între Mazăre și revoluționar a avut loc după ce primarul fusese abordat de alți doi revoluționari cu solicitări mai vechi referitoare la anumite drepturi pentru această categorie de persoane.

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   revolutionar,   milogule
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment