Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Mazăre: Începând cu sezonul estival viitor, skijet-urile vor putea fi folosite doar în larg

Radu Mazăre: Începând cu sezonul estival viitor, skijet-urile vor putea fi folosite doar în larg

Un articol de: |
Foto: romanialibera.ro Eveniment

Radu Mazăre, primarul municipiului Conatanța, a anunțat, vineri, că începând cu viitorul sezon estival, skihet-urile vor putea fi folosite doar în larg, dincolo de diguri, relatează Mediafax.

În acest sens, vor fi realizate culoare pentru ca skijet-urile să poată ajunge de la plajă în largul mării.

"Ideea mea cu skijet-urile nu a fost de a le retrage către nord, ci de a face nişte culoare să iasă perpendicular de pe plajă până în dreptul digurilor şi de-abia de la diguri încolo să poată să facă ce vor cu ele. Deci ieşirea să fie perpendiculară şi în vara care va veni aşa se va întâmpla. Acolo unde nu sunt diguri, înspre nord, o să balizăm împreună cu Apele Române în aşa fel încât să fie menţinută linia paralelă cu malul din dreptul digurilor", a explicat Radu Mazăre.

Sancțiunile pentru cei care nu vor respecta noile dispoziții nu au fost încă stabilite.

"Cei care nu respectă vedem ce sancţiuni vom acorda, dar în principiu bănuiesc că se duce după el, îi ia skijet-ul, îi ţine banii şi îi dă viteză să meargă acasă la el fără jet", a precizat Mazăre.

Măsura va fi luată pentru evitarea accidentelor.

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   sezon estival,   skijet,   folosite doar in larg
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment