Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Radu Mazăre: Intenţionez să dau în judecată statul şi să cer daune pentru că procurorii m-au băgat la beci

Radu Mazăre: Intenţionez să dau în judecată statul şi să cer daune pentru că procurorii m-au băgat la beci

Un articol de: |

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, intenţionează să dea în judecată statul român şi să ceară daune pentru că anchetatorii l-au băgat "la beci" folosind "peste limitele legale" documente cerute de la autorităţile din Liechtenstein.

"Intenţionez să dau în judecată statul român şi să cer daune că m-au băgat la beci utilizând aceste documente peste limitele legale, din nişte probe nelegale", a spus Radu Mazăre, la intrarea în sediul ICCJ, informează Mediafax.

Radu Mazăre a venit luni la instanţa supremă, unde se judecă cererea lui de ridicare a măsurii controlului judiciar dispus de instanţă în 9 aprilie, în dosarul privind locuinţele sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa, pe motiv că procurorii DNA ar fi folosit, ca probatoriu, documente obţinute de la anchetatorii din Liechtenstein, dintr-o cauză referitoare la Elan Schwartzenberg.

„Am fost eliberat din lipsă de probe. (...) Al doilea complet a motivat la fel, că nu existăm probe şi că nu are nicio legătură transferul de bani dintre mine şi prietenul meu Elan şi achiziţia perfect legală care a fost făcută la Constanţa", a mai spus Mazăre.

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   judecata,   statul roman,   Elan Schwartzenberg
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment