Radu Mazăre îşi pune angajaţii din primărie să scrie pe Facebook: "Text şi foto. Cuvinte puţine, imagini obligatorii. Vă fac pe toţi ziarişti!"

Radu Mazăre îşi pune angajaţii din primărie să scrie pe Facebook: "Text şi foto. Cuvinte puţine, imagini obligatorii. Vă fac pe toţi ziarişti!"

Febra mediului online l-a cuprins şi pe Radu Mazăre. Edilul Constanţei şi-a convocat directorii în ședință pentru a vorbi despre lansarea unui cont de Facebook al Primăriei.

Radu Mazăre le-a explicat angajaţilor din primărie că Facebook este o platformă care nu mai trebuie ignorată, mai ales după ce s-a întâmplat la alegeri.

Ştiam ce important fusese Facebook-ul în Turcia, Egipt, Siria, Kiev. După ce am văzut ce s-a întâmplat la alegeri mi-am dat seama că este o platformă care nu mai trebuie ignorată”, a afirmat Mazăre, potrivit Adevărul.

Astfel, va exista un dispecerat care va coordona toate informaţiile care intră pe Facebook sau care sunt primite prin intermediul acestuia. De asemenea, fiecare direcţie, fiecare regie din subordinea Primăriei trebuie să îşi desemneze un om care să ţină legătura cu dispeceratul şi să-l alimenteze în permanenţă cu informaţii de interes public.

O să vă controlez fiindcă nu putem rămâne amorţiţi, lumea s-a schimbat. Dacă percep ce vor oamenii prin aceste structuri de socializare, asta facem. Nu ştiu dacă populaţia vrea să oferim fasole cu cârnaţi de Ziua Naţională, unii spun că vor, alţii că nu vor, aşa vom afla mai bine. Apoi, vom anunţa lucrurile de interes public, compartimentul care se ocupă de distribuirea informaţiei va posta zilnic. Un om din fiecare direcţie va da în fiecare zi informaţii despre proiecte şi stadiul lor, tot ce este de interes public. Şi text şi foto. Vă fac pe toţi ziarişti. Cuvinte puţine, imagini obligatorii”, a mai spus Mazăre.

Convins de puterea Facebook-ului, Mazăre a recunoscut că-şi va face în curând şi o pagină personală şi ia în calcul ca şi Consiliul Local Municipal să devină activ pe această reţea de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe