Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Reacția Apa Nova privind ancheta DNA: "Avem printre cele mai mici tarife. Am respectat reglementările în vigoare!"

Reacția Apa Nova privind ancheta DNA: "Avem printre cele mai mici tarife. Am respectat reglementările în vigoare!"

Un articol de: |
Foto: ZF Evenimentziare.com.

Compania subliniază ca acest tarif practicat "acoperă cheltuielile de operare, întreținere, reabilitare, dezvoltare și modernizare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, conform cerințelor Contractului de Concesiune, pe întreaga perioada a concesiunii (25 de ani) "."Reglementatorul tehnic al concesiunii, în prezent Autoritatea Municipală de Reglementare a Serviciilor Publice, a emis la termenele contractuale toate deciziile privind atingerea și menținerea conformității nivelelor de servicii", se arată în documentul citat.

Apa Nova mai susține că ajustările tarifare au respectat întocmai prevederile contractului de concesiune și ale H.G. 1019/2000.

"Ajustările ordinare (tarifele sunt actualizate în funcție de rata inflației și de cursul de schimb Leu/Euro; aceste ajustări se pot aplica doar atunci când inflația crește/scade cu cel puțin 5%) au fost verificate, inclusiv veridicitatea datelor incluse în solicitare, si aprobate de către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC);

Reprezentanții DNA – Serviciul Teritorial Ploiești nu au fost însoțiți de reprezentanți ai altor instituții, nu au fost efectuate percheziții sau alte tipuri de verificări în birourile sediului.

Citeşte mai multe despre:   Apa Nova,   apa,   pret,   servicii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment