Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Reclamă la Red Bull, criticată în Marea Britanie: Cum ar fi putut supraviețui oamenii de pe Titanic (VIDEO)

Reclamă la Red Bull, criticată în Marea Britanie: Cum ar fi putut supraviețui oamenii de pe Titanic (VIDEO)

Un articol de: |

O reclamă pentru băutura energizantă Red Bull stârneşte furie în Marea Britanie, deoarece susţine că Titanicul nu s-ar fi scufundat dacă pasagerii săi "ar fi avut aripi", scrie Daily Mail.

Reclama animată arată cum o ladă cu Red Bull este încărcată pe o navă neidentificată. Lada este coborâtă de pe navă, moment în care este dezvăluit numele Titanicului, care s-a scufundat în 1912, provocând moartea a 1.500 de pasageri.

"Este jignitor şi lipsit de respect. Este o diferenţă între a face o glumă şi asta. Ar fi acelaşi lucru dacă cineva ar face o asemenea glumă despre evenimentele de la 11 septembrie", a declarat Howard Nelson, fondatorul organizaţiei Titanic Heritage Trust, organizaţie creată pentru a conserva, proteja, respecta şi aminti persoanele care au murit în tragedie.

Red Bull Spot - Titanic
Embed:

Citeşte mai multe despre:   red bull,   reclamă,   Titanic,   aripi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment