Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Reghin: Dosar penal pentru un bărbat care a votat, iar apoi a intrat în cabină din nou, cu fiica sa

Reghin: Dosar penal pentru un bărbat care a votat, iar apoi a intrat în cabină din nou, cu fiica sa

Un articol de: |

Un bărbat din Reghin, judeţul Mureş, are dosar penal pentru tentativă de fraudă la vot, întrucât membrii unei secţii de votare au observat că, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, acesta a revenit împreună cu fiica sa şi a intrat cu ea în cabină.

„Incidentul s-a petrecut la o secţie de votare din Reghin, unde un cetăţean şi-a exercitat dreptul la vot, după care a revenit cu fiica sa, având drept de vot, au luat buletinul de vot şi au intrat împreună în cabina de votare. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru tentativă de fraudă la vot, de două sau mai multe ori. Buletinul de vot al fiicei a fost anulat", au precizat reprezentanţii Poliţiei Mureş pentru Mediafax.

Reprezentanţii Ministerului de Interne şi preşedintele Biroului Electoral Judeţean Mureş, Sonia Deaconescu, au confirmat informaţia.

Tot în Reghin s-a reclamat că unele persoane promit bani şi băuturi alegătorilor, pentru a-i determina să voteze cu un anumit candidat, iar la Cuci, că primarul ar îndemna cetăţenii, lângă secţia de votare, să meargă la vot şi să voteze într-un anumit fel.

Toate aceste sesizări au fost transmise spre cercetare Poliţiei, a declarat Deaconescu.

Citeşte mai multe despre:   reghin,   dosar penal,   alegeri prezidentiale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment