Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Reprezentanții Asociației Caleidoscop, audiați la Parchet în dosarul morții lui Ionuț Anghel

Reprezentanții Asociației Caleidoscop, audiați la Parchet în dosarul morții lui Ionuț Anghel

Un articol de: |

Fosta voluntară a Asociației Caleidoscop care a semnat în numele ONG-ului pentru adoptarea unuia dintre câinii care l-au omorât pe Ionuț Anghel a venit vineri la Parchetul General pentru a fi audiată.

Lavinia Mirela Nica a venit însoțită de un avocat, care le-a spus jurnaliștilor că aceasta are calitate de martor în dosar şi a venit să răspundă înterbărilor anchetatorilor.

La Parchetul General a venit și preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, Carmen Secăreanu, pentru a fi audiată. Aceasta fusese citată să se prezinte joi la Parchetul instanţei supreme, însă a cerut anchetatorilor să amâne audierea ei pentru vineri, întrucât vrea să îşi angajeze un avocat.

Procurorii fac cercetări privind împrejurările în care a murit Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, acesta fiind găsit cu sute de muşcături de câini, pe un teren privat, aparţinând unei firme, din apropierea Parcului Tei, în Sectorul 2 al Capitalei.

Unul dintre câinii care l-au omorât pe Ionuţ Anghel fusese sterilizat de ASPA şi adoptat de Asociaţia Caleidoscop la 24 decembrie 2008.

Reprezentanții Asociației Caleidoscop, audiați la Parchet în dosarul morții lui Ionuț Anghel
Embed:


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment