REVOLTĂTOR! O elevă, BĂTUTĂ CRUNT de o colegă. Ceilalți adolescenți o încurajau pe agresoare (VIDEO)

REVOLTĂTOR! O elevă, BĂTUTĂ CRUNT de o colegă. Ceilalți adolescenți o încurajau pe agresoare (VIDEO)
foto: dejeanul.ro

O elevă din Dej, județul Cluj, a fost bătută de o colegă chiar în fața liceului la care învățau.

Adolescenta de clasa a noua a lovit-o pe colega ei cu pumnii și cu picioarele în fața celorlalți elevi care au filmat tot incidentul, în timp ce o încurajau pe bătăușă, fără a se gândi vreo clipă să intervină, potrivit Dejeanul.ro.

Scenele violente au fost filmate de aceștia în fața Liceului Tehnologic "Someș" din Dej.

După zeci de lovituri cu pumnii și cu picioarele, victima a fost trântită la pământ, moment în care o altă fată a intervenit și a oprit bătaia.

Filmarea șocantă cu eleva bătută a ajuns pe o rețea socială si au fost văzută atât de conducerea școlii, cât și de polițiști.

„Am rămas surprinsă și șocată să văd manifestându-se un act atât de violent la ieșirea de la școală. Vom constitui o comisie care va ancheta situația. În funcție de rezultatele comisiei care le va ancheta, elevele vor fi supuse sancțiunilor prevăzute în statutul elevului și regulamentului de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar”, a spus Maria Mircea, directoarea liceului unde s-a întâmplat incidentul.

La nivelul școlii, eleva violentă va fi sanționată, cel mai probabil, cu scădera notei la purtare.

În momentul de față, aceasta este cercetată de polițiști pentru infracțiuni de loviri și alte violențe.

O elevă a fost bătută de o colegă în fața unui liceu din Dej. Colegii au filmat totul în timp ce o încurajau pe agresoare

#DIRECT_ONE_w7vree#

Urmăriți B1TV.ro și pe