Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Revoltele continuă în mai multe penitenciare din țară: Unii deținuți şi-au dat foc la haine, alții au intrat în greva foamei. Trupele speciale au intervenit pentru a calma spiritele (VIDEO)

Revoltele continuă în mai multe penitenciare din țară: Unii deținuți şi-au dat foc la haine, alții au intrat în greva foamei. Trupele speciale au intervenit pentru a calma spiritele (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: bucurestifm.ro Eveniment

Revoltele continuă în penitenciare. Puşcăriile fierb din nou, iar deţinuţii nu s-au dat în lături de la violenţe, nemulţumiţi de condiţiile din spatele gratiilor. La Botoşani, peste 200 de deținuți au protestat în camerele de detenție, iar unii şi-au dat foc la haine. Puşcăriaşii au refuzat să intre în celule şi a fost nevoie ca trupele speciale să intervină pentru a calma spiritele, informează B1 TV.

Proteste au fost şi la Penitenciarul din Arad, dar şi la Poarta Albă, unde peste 200 de deţinuţi au intrat în greva foamei. Rudele acestora au venit şi au făcut scandal la poarta închisorii. În acelaşi timp la Iaşi, deţinuţii au continuat protestele începute luni. Şi ei au fost susţinuţi de rude. Aici protestele au fost mai violente, unul din deţinuţi a incendiat o celulă.

Citește și: Cod GALBEN de ninsoare. Care vor fi MAXIMELEAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevărat DEZASTRUL din infrastructură, ironizat pe Facebook! Mii de persoane vor participa în anul 2070 la inaugurarea unui sens giratoriu

Nici cei care îşi executa pedepsele la Jilava nu au rămas indiferenţi şi s-au alăturat protestelor colegilor. Aici, cei aflaţi după gratii au ales să intre în greva foamei. Revoltă în rândul condamnaţilor a fost şi la Arad.

Şi în penitenciarul din Miercurea Ciuc situaţia este una explozivă. La fel ar fi fost şi atitudinea gardienilor care, susţin rudele celor încarceraţi, ar fi pătruns în celulele deţinuţilor şi i-ar fi bătut crunt.

”Unii deținuti s-au tăiat, alții au dat foc în celulă, dimineața la ora 2 au intervenit mascații, i-su scos pe hol și i-au bătut de i-au nenorocit. Fiul meu este bine, el nu a avut probleme, el nu a protestat. I-au bătut de la ora 2 la ora 5 și le spuneau «vreți condiții, luați de aici condiții». Toată lumea e speriată acolo. Nici nu mă gândesc să vorbesc cu cei de la penitenciar. De fapt, când mergem la vizită, ei se purtau foarte frumos cu noi”, a povestit mama unui deținut într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV.

Revoltele continuă în mai multe penitenciare din țară

Citește și: PRIMELE declarații ale JANDARMULUI VIOLENT: Au fost lovituri de oprire, nu de a face rău cuiva, nu cu ură. Aveam informaţii în cască. Mi s-a spus că s-a aruncat cu garduri în jandarmi / Ce a spus despre Dragnea ALERT! Suspecți, REŢINUŢI în urma unei CRIME, comise în propria locuinţăI se spunea Tătăielu... DRUM LIN, Domnule Profesor!

Citeşte mai multe despre:   proteste,   penitenciare,   incendiu,   greva foameni,   bataie,   condiţii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment