Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment România a obținut patru medalii, dintre care două de aur, la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale

România a obținut patru medalii, dintre care două de aur, la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale

Un articol de: |
Foto: ziarulceahlaul.ro Eveniment

România a obținut patru medalii la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale, și s-a clasat pe prima poziţie într-un clasament neoficial alcătuit după distincţiile obţinute, informează Mediafax.

Elevii români s-au întors acasă cu două medalii de aur (prin Adrian Budău şi Vlad Alexandru Gavrilă, ambii elevi ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti) și două de argint (Andrei Purice, elev la Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale" din Ploieşti şi Şerban Stan Andrei, Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

La concursul desfăşurat între 7 şi 13 iulie în oraşul Tata din Ungaria, au fost prezenţi 45 de concurenţi din 12 ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Croaţia, Slovenia, Germania, Elveţia, Olanda, Bulgaria, Israel şi România.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment