Românii care nu lucrează, în atenţia autorităţilor. Vor fi căutaţi şi acasă

Românii care nu lucrează, în atenţia autorităţilor. Vor fi căutaţi şi acasă

Tot mai multe locuri de muncă şi tot mai puţin candidaţi se înregistrează la târgurile de joburi. Disperaţi de această situaţie, reprezentanţii instituţiilor statului au decis să-i caute acasă pe şomeri,

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov spune că are în evidenţă 7.700 de persoane fără un loc de muncă, dintre care 1.100 primesc ajutor de şomaj, scrie bzb.ro.

"Şomajul este în scădere în judeţul Braşov. În acest moment avem 7.700 de persoane înregistrate, faţă de peste 10.000, câte erau în urmă cu câţiva ani. Cu toate acestea, firmele îşi găsesc tot mai greu personal, astfel că vom merge, împreună cu toate celelalte instituţii implicate, în toate satele din judeţ şi îi vom căuta pe cei care nu au un loc de muncă", a declarat Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Braşov.
Proiectul va fi unul strategic, derulat împreună cu ANOFM, urmând a fi implicate primăriile, inspectoratul şcolar, direcţia pentru protecţia copilului şi asistenţă socială, serviciile de evidenţă a populaţiei şi alte entităţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe