Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment S-a reaprins SCANDALUL dintre Șerban Huidu și jurnalista Mirela Voicu: "Viața îi mai dă o puie! Vedeta care a omorât oameni. NU l-am călcat în picioare așa cum merita" (VIDEO)

S-a reaprins SCANDALUL dintre Șerban Huidu și jurnalista Mirela Voicu: "Viața îi mai dă o puie! Vedeta care a omorât oameni. NU l-am călcat în picioare așa cum merita" (VIDEO)

Un articol de: |

Se reaprinde scandalul dintre Șerban Huidu și Mirela Voicu. Jurnalista Antenei 1 a povestit pe blogul personal un episod care arată “caracterul lui Șerban Huidu”.

Totul a pornit de la o înregistrare realizată în 2004, în care jurnalista înjură. Filmarea a devenit “celebră” la Cronica Cârcotașilor.

S-a reaprins SCANDALUL dintre Șerban Huidu și jurnalista Mirela Voicu: "Viața îi mai dă o puie! Vedeta care a omorât oameni. NU l-am călcat în picioare așa cum merita"

La ani de zile distanță, Mirela Voicu explică ce s-a întâmplat atunci: “Acea filmare n-a fost în direct. În aceea vreme, probele de live se înregistrau. I-a dat-o cineva din Antena, nu a căutat-o Huidu”.

În același context, aceasta povestește că ironia sorții a făcut ca ea să fie reporterul trimis în Austria atunci când “cârcotașul” a suferit accidental la schi.

“Era o priză conectată la un trup! Si nu, nu am dat poza tabloidelor, pentru că eu nu sunt ca el! Nu, nu am vrut să-l calc in picioare aşa cum merita”, mai scrie Mirela.

Redăm mai jos textul integral al Mirelei Voicu

Huidu, dans, mă!

Nu mai pot cu băsinile puturoase care se cred băşini de Monaco! citeste mai departe
Citeşte mai multe despre:   Serban Huidu,   mirela voicu,   carcotasi,   accident schi,   jurnalista,   Antena 3
Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate