Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment S-au scumpit apartamentele în luna septembrie cu 1,5% față de luna trecută

S-au scumpit apartamentele în luna septembrie cu 1,5% față de luna trecută

Un articol de: |
foto: directproprietar.ro Eveniment

Luna septembrie a adus majorări cu 1,5% proprietarilor de apartamente noi și vechi scoase la vânzare. Dacă în luna august a acestui an, un metru pătrat costa 950 de euro, în septembrie prețul a ajuns la 964 de euro, conform mediafax.

"Niciunul dintre marile oraşe analizate nu face excepţie de la tendinţa ascendentă a preţurilor. De remarcat este însă că cele mai semnificative majorări au fost înregistrate pe segmentul apartamentelor vechi, în vreme ce, în cazul locuinţelor nou-construite, au avut loc şi scăderi în perioada menţionată", informează imobiliare.ro.

Nivelul actual este cu 3% mai ridicat față de aceeași perioadă a anului trecut.

În Capitală, dorințele proprietarilor s-au menținut constante în ultima lună, cu 1.086 pe metru patrat, în timp ce în Brașov au scăzut de la 875 la 861 de euro.

Și în Cluj Napoca, indicele a crescut în ultimele 30 de zile cu 1,9%, iar la malul mării, vânzătorii au ridicat prețul cu 1,3% comparativ cu luna august.

De asemenea, nici în Iași și Timisoara prețurile nu au rămas neschimbate, în Moldova procentul fiind de 0,8%, în timp ce în partea de vest a țării cu un procent mai mult.

 

 

Citeşte mai multe despre:   apartamente,   preturi,   scumpiri,   procente
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment